Nađite nove igre! – Januar, 2019

Kroz rad sa roditeljima postalo je sasvim jasno da je najveća muka sa igrama upravo – nalaženje dobrih novih igara! I deca i roditelji imaju problem da nađu nove igre koje odgovaraju po godinama i po tematici, tako da smo ovde da pomognemo! Od ove godine, svakog meseca ćemo preporučivati igre za različite uzraste sa različitim temama. Pa da počnemo:

Koliko je sati?

Prvo nešto za najmlađe, za koje bi sve igre trebalo da imaju praktičnu funkciju i da ih nečemu nauče. Ovog meseca, tu je „Koliko je sati?„, interaktivna igra koja uči decu da gledaju na sat!

A Boy and His Blob

Priča o prijateljstvu, avantura i istraživanje su srž ove igre za mlade gejmere. Igra je odlična za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, a sama priča će se verovatno svideti i roditeljima, tako da što je ne biste isprobali?

A Story About My Uncle

Priča za spavanje koju otac priča ćerci o avanturama sa svojim ujakom se pretvara u divnu istraživačku priču gde upoznajemo nove svetove u potrazi za svojim ujakom koji je nestao na putovanju. A Story About My Uncle je nežna i uzbudljiva priča koja se odvaja u divno ukomponovanom svetu i prelazi se za otprilike pet sati, a pogodna je za decu od 8 godina i starije.

Little Nightmares

A za najstarije gejmere imamo jedan pravi izazov. Little Nightmares (Mali košmari) je igra koja nas vodi kroz svet jedne noćne more – ali ni na koji način nije horor igra. Gejmeri će morati da se dosta potrude da bi prešli sve izazove ovog platformera i izvedu protagonistkinju iz sveta košmara. Igra je pogodna za gejmere od 14 godina i starije.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

<span>%d</span> bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close